Date/Time
Date(s) - Friday, March 16, 2018
8:30 pm - 11:00 pm

Location
Edge Brewing


Edge Brewing’s BBF Kick-Off Party

Every year on the Friday of the Barcelona Beer Festival weekend we open our tasting room up to old friends and new for a general celebration of all things “BEER CITY BARCELONA!”.

We keep a guest list at the door, and space is limited, so if you would like to join us, please make your reservation below (maximum two people per reservation).

*

Cada any, el divendres del cap de setmana de la Barcelona Beer Festival obrim el nostre espai de tast per a una celebració de tot allò que anomenem “BEER CITY BARCELONA!”.

Mantenim una llista de convidats a la porta durant l’esdeveniment, i l’afor és limitat, per això si vols participar, fes la vostra reserva a continuació (máximo dos personas por reserva).

*

Cada año, el viernes del fin de semana de la Barcelona Beer Festival abrimos nuestra sala de degustación para una celebración de todo lo que llamamos “BEER CITY BARCELONA!”.

Mantenemos una lista de invitados en la puerta durante el evento, y el aforo es limitado, por eso si quieres unirte a nosotros, haga su reserva a continuación (màxim dos persones per reserva).

*

Cheers everyone! Sign up below!


Loading Map....

Bookings

Bookings are closed for this event.